skip to Main Content

SecurIncasso

SecurIncasso is een moderne, vooruitstrevende organisatie die sinds 2009 succesvol actief is in incasseren en juridisch advies. In Nederland én in het buitenland.

De kernwoorden van SecurIncasso zijn snel, doelgericht, transparant en persoonlijk. Binnen het team van SecurIncasso zien wij deze waarden als de belangrijkste instrumenten om naar tevredenheid van onze klanten te handelen.

Als klant van SecurIncasso kunt u 24/7 vorderingen aanleveren. Indien u een dossier vóór 16.30 uur aanlevert, versturen wij de ingebrekestelling nog dezelfde dag via e-mail, sms en per post naar de debiteur.

Dankzij deze snelle werkwijze heeft SecurIncasso in het jaar 2014 maar liefst 85 procent van alle vorderingen binnen twee maanden in het minnelijke traject geïncasseerd.

Ervaren partner in totaal incasso - SecurIncasso B.V.
Ervaren partner in totaal incasso - SecurIncasso B.V.

SecurIncasso behaalt haar resultaten mede dankzij de inzet van innovatieve instrumenten. Dag en nacht worden de debiteuren vanuit onze geautomatiseerde belcomputers gebeld. Daarnaast versturen wij e-mailbommen. Vanuit ons geautomatiseerde systeem voeren wij indien nodig de druk richting de debiteuren maximaal op.

SecurIncasso onderscheidt zich van andere incassobureaus door innovatief te handelen en te bieden wat u van ons verlangt. Transparantie staat bij ons voorop! U volgt via uw eigen online account welke acties wij in uw lopende dossiers hebben uitgevoerd. Zo bent u altijd up-to-date en kunt u direct schakelen wanneer het nodig is.

Het team van SecurIncasso is jong, energiek en beschikt over grote juridische kennis. Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur staan onze medewerkers graag voor u klaar om u van informatie te voorzien!

Naast succesvol incasseren in het minnelijke traject verricht SecurIncasso nog veel meer diensten. Wellicht zijn deze diensten ook voor u interessant. Onze juristen houden zich dagelijks bezig met onderstaande zaken.

Heeft u vragen over een van deze diensten of wilt u hier gebruik van maken, neemt u dan gerust contact met ons op.

In de huidige markt, vol onverwachte faillissementen is het erg belangrijk voor uw bedrijf om over de financiële- en bedrijfsinformatie te beschikken van uw klanten. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen ten aanzien van uw debiteurenbeleid.

SecurIncasso levert KredietChecks waardoor u beschikking krijgt over deze zeer betrouwbare informatie over bedrijven in zowel Nederland als in de rest van de wereld.

KredietCheck aanvragen

Binnen het team van SecurIncasso beschikken wij over enorm veel juridische kennis. Dit komt ten eerste door het goed opgeleide personeel, maar voornamelijk door onze jarenlange juridische ervaring.

Graag geven wij u advies bij al uw juridische conflicten.

Contact

SecurIncasso staat verhuurders bij indien er zich problemen voor doen met huurders. Zo sturen wij aanmaningen en herinneringen naar slecht betalende huurders, om de opgelopen achterstand te incasseren.

Bij uitblijven van contact en/of een betaling van de huurders, begeleidt SecurIncasso bij huurontbindingen en uitzettingsprocedures.

Contact

Indien u verwikkeld bent in een gerechtelijke procedure, kunt u altijd uitgaan van het juiste advies bij SecurIncasso. Iedere vraag is steeds weer een uitdaging voor de medewerkers van SecurIncasso!

Ook voor het opstellen en beoordelen van de meeste uiteenlopende contracten bent u bij SecurIncasso bij het juiste adres!

Contact

Bij SecurIncasso kunt u al uw juridische contracten laten opstellen. U kunt hierbij denken aan arbeids- en huurcontracten, vaststellings- en andere overeenkomsten.

Indien u deze zelf opstelt en/of aangeboden krijgt door derden, kunt u deze altijd laten controleren door SecurIncasso.

Contact

Veel bedrijven onderschatten de urgentie van het in bezit zijn van goede algemene voorwaarden, deze kunnen van levensbelang zijn.

Het zorgvuldig opstellen van de algemene voorwaarden en het jaarlijks controleren hiervan op geldigheid en verandering in de wet, is een specialiteit van SecurIncasso. Dit maakt SecurIncasso de aangewezen partij om u van de juiste leveringsvoorwaarden te voorzien.

Indien u reeds in bezit bent van algemene voorwaarden, is het mogelijk deze te laten controleren door een jurist van SecurIncasso.

Contact

Bent u met uw bedrijf in financiële problemen geraakt, dan kunt u er met behulp van SecurIncasso weer bovenop komen.

SecurIncasso heeft een eigen traject ontwikkeld waardoor bedrijven uit financiële problemen kunnen komen. Ook is er een trainingsprogramma ontwikkeld en er zijn samenwerkende coaches die u kunnen begeleiden.

Contact